Prikaži podmeni
Korpa
 • Monitor System d.o.o.
 • Kumanovska 14, Vračar
 • PIB:100161920
 • Registarski Br.:17413562
 • Beograd - 11000
 • +381113086979

Zaštita privatnosti

Kolačići

Da bismo održavali sajt i obezbedili funkcionalnost kakvu očekujete, Monitor koristi tehnologiju koja je opštepoznata pod nazivom „kolačići“. Kolačići su male datoteke koje šaljemo na vaš računar i kojima kasnije možemo pristupiti. Oni mogu biti privremeni ili trajni i koriste, na primer, JavaScript ili Flash tehnologiju. Zahvaljujući kolačićima sa našeg sajta, možete pretraživati bez poteškoća, i možete videti rezultate koji su relevantni za vas. Kolačići nam pokazuju šta interesuje vas i druge posetioce našeg sajta, što nam pomaže da poboljšamo njegovu upotrebu za sve.

Najznačajniji kolačići koje koristimo su:

 • Strogo neophodni kolačići. Neophodni su kako bi se osiguralo da sajt funkcioniše efikasno iz tehničke perspektive.
 • Kolačići funkcionalnosti. Pomažu da unapredimo vaše iskustvo tako što pamte vaše izbore.
 • Kolačići za praćenje aktivnosti. Oni prikupljaju informacije o načinu na koji koristite našu internet stranicu i saznaju kakav nam je učinak.
 • Ciljajući kolačići. Ovi kolačići se koriste kako bi omogućili kompaniji Monitor da postavlja reklame na druge sajtove koje kupac posećuje, ili da se izbegne plasiranje reklama za kupca koji već poznaje kompaniju Monitor. Molimo konsultujte sledeće linkove ukoliko trebate više informacija http://www.allaboutcookies.org/http://www.youronlinechoices.eu/.
 • Dodatni programi za društvene mreže. Ovi kolačići se koriste za povezivanje naših kupaca sa našim kanalima na društvenim mrežama. Nakon toga, informacije koje obezbeđuju kolačići mogu se koristiti na različite načine. Kolačićima koji se čuvaju na vašem računaru možemo pristupiti kada posetite naš sajt ili otvorite e-poštu koju šaljemo. Ako želite da obrišete kolačiće koji su već na vašem računaru, pogledajte uputstva u svom pretraživaču klikom na „Pomoć“ na Engleskom “Help“ u meniju vašeg pretraživača.

Obrađujemo kolačiće isključivo uz vaš pristanak. Da biste povukli pristanak, ili pristali na upotrebu kolačića, podesite odgovarajuća podešavanja u vašem pretraživaču. Međutim, neke od funkcija našeg sajta možda neće funkcionisati bez kolačića. Kada zatražimo pristanak, mi ćemo predstaviti svrhu za koju će se ove vrste informacija o vama obrađivati, i informisaćemo vas o vašim pravima. Više informacija o kolačićima možete pronaći ovde.

Prikupljanje, obrada, izmena i korištenje Vaših ličnih podataka odvija se uz poštovanje odrebi ZAKONA O ZAŠTITI PODATAKA O LIČNOSTI RS. Vaši lični podaci biće korišćeni isključivo u svrhu obaveštavanja posetilaca o statusu pošiljke kao i o novostima vezanim za popuste i akcije. Svaki posetilac našeg portala u skladu sa svojom voljom može birati da li želi da prima novosti o popustima i akcijama. U nekim specifičnim situacijama Vaša izjava o odobravanju obuhvata i pravo ustupanja podataka našim ugovornim partnerima (specijalizovanim servisima i ostalim servisnim partnerima) u svrhu pružanja nekih specifičnih usluga koje mi ne vršimo. U drugim slučajevima Vaši podaci se ne prosleđuju trećim licima, izuzetak čini Ministarstvo unutrašnjih poslova na čiji zahtev i obrazloženje po sili zakona moramo ustupiti podatke ali samo u slučaju nastanka nekog krivičnog dela i to po nalogu tužilaštva. Svaka zloupotreba ličnih podataka u smislu krađe indetiteta, lažnog predstavljanja ili bilo koje drugo ponašanje koje se smatra krivičnim delom povlači našu obavezu o prijavi takvih slučajeva MUP. Sve povratne informacije koje dostavljate Monitor System-u d.o.o. ili objavljujete našem Sajtu www.monitor.rs nećemo smatrati poverljivim i ličnim. Monitor System d.o.o je isključiv vlasnik svih objavljenih informacija i može ih koristiti u bilo koje svrhe bez navođenja izvora. Da bismo sprečili neovlašćeno korišćenje Vaših podataka sprovodimo najstrožije mere. Pristup Vašim ličnim podacima imaju samo naši zaposleni kojima je u opisu radnog mesta to omogućeno u svrhu pružanja adekvatne usluge Vama. Svi podaci kupaca koji se nalaze na našem serveru su čuvani u skladu sa najstrožijim sigurnosnim merama i garantuju najveću moguću sigurnost Vaših podataka od gubitka, zloupotrebe kao i nedozvoljenog pristupa, objavljivanja, menjanaj i brisanja, prema našem znanju i savesti. Monitor System d.o.o. se obavezuje na zaštitu ličnih podataka u skladu sa gore navedenim.