Prikaži podmeni
Korpa
  • Monitor System d.o.o.
  • Kumanovska 14, Vračar
  • PIB:100161920
  • Registarski Br.:17413562
  • Beograd - 11000
  • +381113086979

Način isporuke

Isporuku robe vršimo na teritorije cele Srbije svakim radnim danom i subotom. Nedeljom isporuke nisu moguće. Dostava se vrši putem kurirske službe D Express i prema opštim pravilima ove kurirske službe, kao i našim dostavnim vozilima na užoj teritoriji grada Beograda. Okvirni rok isporuke u zavisnosti od mesta isporuke iznosi od 60 minuta do 7 radnih dana. Za pojedine artikle specifične u svojoj nameni ili artikle koji se nalaze u statusu deficitarne robe na svetskom ili lokalnom tržištu (za šta su odgovorni proizvođači) rok isporuke može biti i do 30 dana od dana poručivanja. U ovakvim i sličnim situacijama naš prodajni tim će Vas obavestiti o vremenu i uslovima isporuke direktno telefonom ili na email radi uspešne realizacije posla.

Robu poručenu perko našeg Sajta možete podići i lično u našem maloprodajnom objektu koji se nalazi u Kumanovskoj 14, Vračar, 11000, Beograd.

*Gore navedeni uslovi važe za celu teritoriju Srbije osim AP Kosovo i Metohije za koju važe posebni uslovi prodaje. Za više detalja pozovite +381 11 3086 979

Ostali uslovi isporuke

Izbor načina plaćanja direktno utiče na brzinu isporuke. Ako ste izabrali nekih od bezgotovinskih načina plaćanja, pošiljka se šalje onog trenutka kada evidentiramo uplatu na našem tekućem računu.

Kupac je dužan da prilikom prijema paketa isti prekontroliše u prisustvu kurira. Ukoliko primetite da je paket oštećen, molimo Vas da u prisustvu kurira sačinite zapisnik o oštećenju robe i isti vratite kuriru koji će paket vratiti nama. U ovakvim situacijama mi ćemo Vam po prijemu oštećenog odmah poslati novi uređaj. Svi paketi poslati preko kurirske službe su osigurani i nemate nikakvih razloga za brigu u slučaju evetualnih oštećenja.

Cene dostave

Dostava paketa ne teritoriji cele* Srbije je besplatna u slučaju da vrednost porudžbine prelazi 20000,00 RSD. U ostalim slučajevima cena dostave je 590 RSD za pakete ukupne težine do 10 kg. Za ostale isporuke cena se obračunava po važećem cenovniku DExpress-a koji možete videti ovde. Za kupovina kompletnih konfiguracija i laptopova dostava je uvek besplatna! Bez obzira na ispunjavanje gore navedenih uslova.
*Gore navedeni uslovi važe za celu teritoriju Srbije osim AP Kosovo i Metohije za koju važe posebni uslovi prodaje. Za više detalja pozovite +381 11 3086 979